Amuses
Asperge duet
variatie van asperge-klassiekers
Roodbaars
prei - asperge
vichysoise
Mechelse koekoek
gelakt - brasvar - buikspek
lentegroen
Citroentaartje 2.0
kalamansi - meringue - aardbei
OF
Kaasselectie (+ 6,-)
Amuses
Asperge duet
variatie van asperge-klassiekers
Roodbaars
prei - asperge
vichysoise
Mechelse koekoek
gelakt - brasvar - buikspek
lentegroen
Citroentaartje 2.0
kalamansi - meringue - aardbei
OF
Kaasselectie (+ 6,-)
1 mei - 26 mei
Menu: 71,-
Amuses
Holsteinrund
carpaccio - parmezaan – roquette
Ambachtelijke kaas-
OF garnaalkroket
Gegrilde côte à l’os "wit-blauw" (per 2 pers)
saus naar keuze - verse frietjes
OF
Vis volgens zee-aanbod
Dame Blanche
lauwe Callebautchocolade
OF
Crème brûlée
met bourbon vanille
Menu: 71,-
Amuses
Gerookte paling
bloemkool - langoustine - savora
Kabeljauw
"Medina"
venkel - chorizo - saffraan
Kalf
Cross & Blackwell
marktgroenten - Dauphine
Tartelette Breton
cremeux - citroen - aardbei
OF
Kaasselectie (+ 6,-)
5 juni - 30 juni
71,-
Voorgerechten | |
Artisanale kaaskroketten | 18 |
Artisanale garnaalkroketten | 20 |
Carpaccio van Holsteinrund, parmezaan, balsamico | 22 |
Asperge duet - variatie asperge-klassiekers | 23 |
Hoofdgerechten | |
Chateau Briand, saus naar keuze, marktgroen, frietjes | 31 |
Ierse Angus rib-eye, gegrild, saus naar keuze, frietjes | 36 |
Côte à l'os Wit-Blauw, saus naar keuze, verse frietjes (2 pers) | 38/pers. |
Mechelse koekoek, brasvar, buikspek, lentegroen | 32 |
Vis volgens zee-aanbod, seizoensgroenten | 35 |
Gebakken sliptongetjes "Meunière", verse tartaar | 35 |
Ravioli, asperge, seizoensgroen | 28 |
Nagerechten | |
Vanilleroomijs, lauwe Callebautchocolade | 12 |
Crème brûlée, bourbon vanille | 12 |
Mousse van Callebautchocolade | 12 |
Kaasselectie, rozijnentoast | 14 |
Citroentaartje, kalamansi, merengue, aardbei | 12 |
Onze jongste gasten (< 12j) kunnen ook een keuze maken |
Onze à la carte-gerechten zijn niet verkrijgbaar op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag !